Concert bij kaarslicht: Tosca Opdam en Vital Stahievitch

17 augustus, Nicolaaskerk (prot kerk) in VLIELAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Violiste Tosca Opdam won in 2011 het Oskar Back Concours. Haar debuut-recital in het Koninklijk Concertgebouw kort daarna (ter gelegenheid van de heropening van het Rijksmuseum) vond plaats in een uitverkochte zaal. Tosca trad ook op tijdens het Bevrijdingsdagconcert 2015. Dit concert werd bijgewoon...

Lees meer

Violiste Tosca Opdam won in 2011 het Oskar Back Concours. Haar debuut-recital in het Koninklijk Concertgebouw kort daarna (ter gelegenheid van de heropening van het Rijksmuseum) vond plaats in een uitverkochte zaal. Tosca trad ook op tijdens het Bevrijdingsdagconcert 2015. Dit concert werd bijgewoond door Koningin Maxima en Koning Willem Alexander en werd live op de TV uitgezonden.

Tosca ontving haar opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam en aan de beroemde Juilliard School te New-York, waar ook haar debuut-optreden in de Carnegie-Hall in 2018 plaats vond. Ook onlangs trad zij opnieuw in deze wereldberoemde concertzaal op. Eerder dit jaar verscheen de CD "Soundscapes" waarop Tosca samen met pianist Alexander Ullman te horen is in composities van Elgar, Mendelssohn, Florence Price, Robin de Raaff en Mario Castelnuovo-Tedesco.
Pianist Vital Stahievitch studeerde aan de Nationale Muziekacademie te Minsk (Belarus) en later aan het Conservatorium van Amsterdam (bij Hákon Austbo en Naum Grubert). Hij studeerde er cum laude af. Talrijke concerten in vele Europese landen alsmede in Mexico en de USA volgden.

Op Vlieland spelen beide musici Sonates van Mozart, Brahms, Debussy en de Zweedse componiste Amanda Maier.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 17 augustus 2022 : 20:30 - 22:15

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 17.50
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar) Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 5.00 (1 t/m 15 jaar ) € 5.00 (1 t/m 15 jaar )
CJP : € 5.00 € 5.00

Voorverkoop: Nicolaaskerk , Kerkplein 7 8899AW Oost-Vlieland . Op woensdag 17 augustus van 10.00 tot 12.00 uur.

Waar is het?

Nicolaaskerk (prot kerk)
Kerkplein 7
8899 AW VLIELAND
www.protestantsegemeentevlieland.nl

€ 17,50