Concert bij kaarslicht: Willem Brons

27 juli, Nicolaaskerk (prot kerk) in VLIELAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Willem Brons debuteerde al meer dan een halve eeuw geleden in het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam en kreeg toen al zeer lovende kritieken. Zeer onlangs speelde hij er nog Das Wohltemperierte Klavier van J.S.Bach, een topprestatie voor deze oudste nog concerterende pianist van Nederland. Jarenl...

Lees meer

Willem Brons debuteerde al meer dan een halve eeuw geleden in het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam en kreeg toen al zeer lovende kritieken. Zeer onlangs speelde hij er nog Das Wohltemperierte Klavier van J.S.Bach, een topprestatie voor deze oudste nog concerterende pianist van Nederland. Jarenlang was hij hoofddocent piano aan het Amsterdams Conservatorium en trad hij op als solist bij vrijwel alle Nederlandse orkesten. Vanwege zijn belangrijke positie in Amsterdam werd hij vaak gevraagd voor het geven van masterclasses en zo bereisde hij vrijwel de gehele wereld. Solorecitals volgden in alle belangrijke muzieksteden in Europa en daarbuiten. Aan het beroemde Gnessin Instituut te Moskou was hij gastdocent.

Op zijn geliefde Vlieland kwam hij vaak , maar het concert in de Nicolaaskerk wordt zijn debuut in de serie Concerten bij kaarslicht op het eiland! Hij speelt naast een Sonate in C-groot van Mozart werken van Schubert, Liszt en na de pauze uitsluitend werken van Fr.Chopin.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 27 juli 2022 : 20:30 - 22:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 17.50
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar) Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 5.00 (1 t/m 16 jaar ) € 5.00 (1 t/m 16 jaar )
CJP : € 5.00 € 5.00

Voorverkoop: Kerkplein, Oost-Vlieland. Woensdag 27 juli van 10.00 tot 12.00 uur..

Waar is het?

Nicolaaskerk (prot kerk)
Kerkplein 7
8899 AW VLIELAND
www.protestantsegemeentevlieland.nl

€ 17,50