Concert Byzantijns Mannenkoor Friesland

11 december, Doopsgezinde kerk in BOLSWARD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Byzantijns Mannenkoor Friesland zingt in de Doopsgezinde kerk in Bolsward Het Byzantijns Mannenkoor Friesland geeft zondag 11 december een concert in de Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward. Aanvang 15.00 uur. Toegangsprijs 12.50 euro. Het Byzantijns Mannenkoor Friesland uit Drachten, kort...

Lees meer

Byzantijns Mannenkoor Friesland zingt in de Doopsgezinde kerk in Bolsward

Het Byzantijns Mannenkoor Friesland geeft zondag 11 december een concert in de Doopsgezinde kerk Skilwyk 29 te Bolsward. Aanvang 15.00 uur. Toegangsprijs 12.50 euro.

Het Byzantijns Mannenkoor Friesland uit Drachten, kortweg BMF, is een a’capella-koor. Het koor telt 22 enthousiaste leden, afkomstig uit de drie noordelijke provincies.

repertoire
Voor dit concert wordt een mooi gevarieerd programma gebracht van liederen uit de Oosters-orthodoxe kerk en volksliederen uit Georgië, Ukranië en andere Oost-Europese landen. Kenmerkend is de geheel eigen klankkleur van heldere tenoren en diepe basstemmen.

Georgische dirigente
Het koor staat onder de bezielende leiding van Nana Tchikhinashvili, afkomstig uit Georgië. Zij heeft haar cultuur meegenomen en aan het koor overgebracht. Voor een deel verklaart dit ook het unieke karakter van het repertoire. Altijd is zij op zoek om als het ware de ziel van de muziek bloot te leggen. Van haar bijzondere en elegante stijl van dirigeren kun je inderdaad zeggen dat “ze zingt met haar handen”. Naast dirigente is zij ook professioneel zangeres (mezzo-sopraan), componiste en docente.

Ook solo’s
Solo’s worden door eigen koorleden en dirigente uitgevoerd.
Laat u verrassen door dit concert in de Doopsgezinde kerk in Bolsward.

Lees minder

Data en tijden

zo 11 december 2022 : 15:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

Waar is het?

Doopsgezinde kerk
Skilwijk 29
8701 KM BOLSWARD
0515 573862
www.doopsgezindbolsward.nl
inekerobijn@gmail.com

€ 12,50