Contemplatie

21 mei, De Doas in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Stilte en verstillende muziek, die samen met een serene meditatieve sfeer de ingrediënten vormen voor bewustwording. Hoe bewust zijn we bezig met alles wat er in de wereld gebeurt? Denk aan klimaatverandering, de vluchtelingencrisis, oorlogen en armoede. Wat doet dit met jou? Neem jij wel eens de ...

Lees meer

Stilte en verstillende muziek, die samen met een serene meditatieve sfeer de ingrediënten vormen voor bewustwording.

Hoe bewust zijn we bezig met alles wat er in de wereld gebeurt? Denk aan klimaatverandering, de vluchtelingencrisis, oorlogen en armoede. Wat doet dit met jou? Neem jij wel eens de tijd om alleen of samen met iemand stil te staan?

Hieruit is de reflecterende performance Contemplatie ontstaan: stilstaan bij wereld-wijde gebeurtenissen door middel van muziek. Gecombineerd met soundscapes en een klankschaal. Met choreografie als beeldende verbinding op een locatie die zowel creativiteit als rust uitstraalt.

De Oude Ambachtschool, DOAS, is tegenwoordig een bruisende plek vol kunst en cultuur. Vele kunstenaars en creatievelingen hebben een atelier gevestigd in dit voormalige schoolgebouw. De Expo-ruimte past uitstekend bij Contemplatie. De intieme sfeer die zo belangrijk is voor deze performance wordt versterkt door de locatie die rust uitstraalt.

STICHTING NNFC
Het Noord Nederlands Fluit Collectief is in 2017 opgericht met als doel de dwarsfluit te promoten door het realiseren van muzikale, kunstzinnige, educatieve en multidiciplinaire voorstellingen en concerten. Tien professionele fluitisten vormen samen het collectief.

DE DANSGROEP
Speciaal voor deze productie is een dansgroep samengesteld. De negen eigenzinnige en enthousiaste dansers zijn afkomstig uit heel (Noord) Nederland. Ze hebben allemaal veel ervaring of een semi-professionele achtergrond in dans en theater. Tussen december en mei is op acht zondag-ochtenden de choreografie voor contemplatie gecreëerd.

De regie en choreografie is in handen van Pim Steemers

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 12:00

Toelichting:

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

Voorverkoop: website: www.stichtingnnfc.nl/contemplatie.

Waar is het?

De Doas
Cornelis Trooststraat 48
8932 BR LEEUWARDEN