Crea- & smulmarkt Bakkeveen

27 mei, Centrum in BAKKEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Crea & Smulmarkt is een jaarlijks terugkerende markt welke plaats vindt in het centrum van Bakkeveen rondom Plaza de Kolk en De Brink. De markt is altijd op de vrijdagmiddag in het lange Hemelvaart-weekend van 11:00 uur tot 18:00 uur. Smullen Een gezellige, inspirerende markt, waar u zich geen m...

Lees meer

De Crea & Smulmarkt is een jaarlijks terugkerende markt welke plaats vindt in het centrum van Bakkeveen rondom Plaza de Kolk en De Brink. De markt is altijd op de vrijdagmiddag in het lange Hemelvaart-weekend van 11:00 uur tot 18:00 uur.

Smullen
Een gezellige, inspirerende markt, waar u zich geen moment zult vervelen ! In het centrum zullen meer dan 40 kramen worden bemand door ondernemers en bedrijven uit de regio. Zij presenteren hun streek- en regioproducten. U mag uiteraard proeven én deze heerlijk producten mee naar huis nemen. Er zijn allerlei foodtrucks, die met hun smulwaren bijna de hele wereld vertegenwoordigen. Een goede gelegenheid om eens nog onbekend maar wel erg lekkere hapjes te proeven.

Crea-deel
Het creatieve deel wordt verzorgd door kunstenaars die hun unieke creaties tonen. Zij laten zien hoe ze werken, geven uitleg en in een aantal gevallen kunt u zelf of uw kinderen deelnemen met het maken van uw eigen pot, sieraad of andere creatie. Humoristische artiesten en enthousiaste straatmuzikanten zullen er voor zorgen dat allerlei vrolijke optredens plaats vinden.

Speciaal voor de kinderen is er een clown, een verhalenvertelster en deelname bij creatieve kramen. Kortom, het wordt een bijzondere vrijdagmiddag in Bakkeveen met kunst, internationale- en regionale heerlijkheden en veel muziek en vrolijkheid.

Kom genieten, proeven én beleven in Bakkeveen op vrijdag in het lange Hemelvaartsweekend.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 27 mei 2022 : 11:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis