Crisix & Insanity Alert

26 november, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Spaanse Crisix is ontstaan in 2011 en brengt op 26 november een flinke dosis thrash metal naar Drachten! Het Spaanse Crisix is ontstaan in 2011 en brengt een flinke dosis thrash metal naar Drachten. De band uit Barcelona bracht tot op heden vier albums uit, het laatste album ‘Against the Odds’ ...

Lees meer

Het Spaanse Crisix is ontstaan in 2011 en brengt op 26 november een flinke dosis thrash metal naar Drachten!

Het Spaanse Crisix is ontstaan in 2011 en brengt een flinke dosis thrash metal naar Drachten. De band uit Barcelona bracht tot op heden vier albums uit, het laatste album ‘Against the Odds’ stamt uit 2018 en is een lekker rauw thrash album dat uitkwam via Listenable Records. In 2019 verscheen het cover album ‘Sessions #1 – American Thrash’ met krakers van o.a. Vio-Lence, Exodus en Testament. Het eigen werk van Crisix liegt er niet om, maar in Drachten kan je dus ook een aantal covers verwachten van het Amerikaanse thrash gilde, en daar is helemaal niets mis mee.

Met het Oostenrijkse Insanity Alert kun je een portie crossover / thrash metal verwachten die zijn weerga niet kent. Vorig jaar bracht de band het derde album ‘666 – Pack’ uit en dit album staat vol met korte en vermakelijke thrash songs. De band uit Tirol weet op ieder festival een feestje te maken met hun aanstekelijke thrashers en een flinke dosis humor. De Nederlandse frontman Heavy Kevy gaat voor op in de strijd en de zaal gaat los met nummers als de Iron Maiden cover ‘Run to the Pit, Mosh for your Live’. Dat belooft een heerlijk old school feestje te worden!

support volgt.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 26 november 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 13.00 € 11.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 13,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader