Cultuurcafé Het Hogeland

5 oktober, Zalencentrum De Hoogte in WINSUM GN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cultuurplatform Het Hogeland en het KultuurLoket nodigen je uit voor het Cultuurcafé in De Hoogte woensdag 5 oktober vanaf 19.30 uur. Het Cultuurcafé is een mooie, laagdrempelige gelegenheid om als cultureel veld met elkaar in gesprek te gaan. Meld je vóór 1 oktober aan via info@cultuurplatformhetho...

Lees meer

Cultuurplatform Het Hogeland en het KultuurLoket nodigen je uit voor het Cultuurcafé in De Hoogte woensdag 5 oktober vanaf 19.30 uur. Het Cultuurcafé is een mooie, laagdrempelige gelegenheid om als cultureel veld met elkaar in gesprek te gaan. Meld je vóór 1 oktober aan via info@cultuurplatformhethogeland.nl.

Programma

In het najaar bieden CMO STAMM en het KultuurLoket i.s.m. het Cultuurplatform Het Hogeland verschillende activiteiten aan. Tijdens het Cultuurcafé krijg je in korte presentaties meer informatie over:

Workshop Fondsenwerving van het KultuurLoket
Een goed idee, een speciaal concert of een festival: hoe krijg je de financiering rond zodat jouw plan werkelijkheid kan worden? Deze workshop van het KultuurLoket geeft je handvatten om je fondsenwerving zo goed mogelijk aan te pakken. Paula Mulder van het KultuurLoket vertelt wat er in de workshop aan bod komt.

Cursus Samen Slim Deelnemers Werven van het KultuurLoket
De manier waarop we onze vrije tijd besteden verandert. We maken andere keuzes, ook in kunst- en cultuurbeoefening. Verenigingen moeten hierop kunnen inspelen. Deze cursus geeft een verfrissende kijk op het werven van deelnemers, dit kunnen zowel leden als cursisten zijn. Paula Mulder van het KultuurLoket vertelt je over de cursus die in het najaar gegeven gaat worden.

Inspiratiesessie Vinden & Binden van vrijwilligers door CMO STAMM
Vrijwilligerswerk is belangrijk. Hoe bereik en betrek je een nieuwe groep vrijwilligers bij jouw doelstelling? En hoe hou je ze aangehaakt bij jouw activiteiten. Maud Diemer van CMO STAMM licht alvast een tipje van de sluier. In het najaar wordt hierover een Inspiratiesessie georganiseerd.

Vrijwilligersbeleid Museum Wierdenland
Verder vertelt Han Meuleman van het Museum Wierdenland over hun vrijwilligersbeleid en hoe zij ruim 70 vrijwilligers aan zich weten te binden. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om te netwerken!

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 5 oktober 2022 : 19:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Zalencentrum De Hoogte
Kerkpad 8
9951 EP WINSUM GN
0595 442846
www.dehoogte.nl/main.html
info@dehoogte.nl

gratis