Cultuurcafé Westerkwartier

11 oktober, Museum Wierdenland in EZINGE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Platform voor Cultuur en Kunst Westerkwartier (PLACK) en het KultuurLoket nodigen je uit voor het Cultuurcafé in Museum Wierdenland op dinsdag 11 oktober vanaf 19.30 uur. Het Cultuurcafé is een mooie, laagdrempelige gelegenheid om als cultureel veld met elkaar in gesprek te gaan. Meld je vóór 1 ...

Lees meer

Het Platform voor Cultuur en Kunst Westerkwartier (PLACK) en het KultuurLoket nodigen je uit voor het Cultuurcafé in Museum Wierdenland op dinsdag 11 oktober vanaf 19.30 uur. Het Cultuurcafé is een mooie, laagdrempelige gelegenheid om als cultureel veld met elkaar in gesprek te gaan. Meld je vóór 1 oktober aan via plackwesterkwartier@gmail.com.

Programma

In het najaar bieden CMO STAMM en het KultuurLoket i.s.m. het Cultuurplatform verschillende activiteiten aan. Tijdens het Cultuurcafé krijg je in korte presentaties meer informatie over:

Workshop Fondsenwerving van het KultuurLoket
Een goed idee, een speciaal concert of een festival: hoe krijg je de financiering rond zodat jouw plan werkelijkheid kan worden? Deze workshop van het KultuurLoket geeft je handvatten om je fondsenwerving zo goed mogelijk aan te pakken. Paula Mulder van het KultuurLoket vertelt wat er in de workshop aan bod komt.

Cursus Samen Slim Deelnemers Werven van het KultuurLoket
De manier waarop we onze vrije tijd besteden verandert. We maken andere keuzes, ook in kunst- en cultuurbeoefening. Verenigingen moeten hierop kunnen inspelen. Deze cursus geeft een verfrissende kijk op het werven van deelnemers, dit kunnen zowel leden als cursisten zijn. Paula Mulder van het KultuurLoket vertelt je over de cursus die in het najaar gegeven gaat worden.

Inspiratiesessie Vinden & Binden van vrijwilligers door CMO STAMM
Vrijwilligerswerk is belangrijk. Hoe bereik en betrek je een nieuwe groep vrijwilligers bij jouw doelstelling? En hoe hou je ze aangehaakt bij jouw activiteiten. Maud Diemer van CMO STAMM licht alvast een tipje van de sluier. In het najaar wordt hierover een Inspiratiesessie georganiseerd.

Vrijwilligersbeleid Museum Wierdenland
Han Meuleman van het Museum Wierdenland vertelt je over hun vrijwilligersbeleid en hoe zij de ruim 70 vrijwilligers aan zich weten te binden!

Presentatie resultaten Cultuurenquête
Beleidsambtenaar Esther Kooi van de gemeente geeft een presentatie over de resultaten van de cultuurenquête die in het voorjaar is uitgezet. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor netwerken!

Lees minder

Links

Data en tijden

di 11 oktober 2022 : 19:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Museum Wierdenland
Van Swinderenweg 10
9891 AD EZINGE
0594 621524
www.wierdenland.nl
info@wierdenland.nl

gratis