CUT_

1 oktober, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Amsterdamse elektronische duo CUT_ heeft de afgelopen vijf jaar hun stempel gezet op de elektronische popscene van Nederland. Gedreven door een constante zoektocht naar nieuwe geluiden en melodieën verleggen ze de grenzen van wat een popnummer kan zijn. Het duo brengt eigenwijze diepe popsongs m...

Lees meer

Het Amsterdamse elektronische duo CUT_ heeft de afgelopen vijf jaar hun stempel gezet op de elektronische popscene van Nederland. Gedreven door een constante zoektocht naar nieuwe geluiden en melodieën verleggen ze de grenzen van wat een popnummer kan zijn. Het duo brengt eigenwijze diepe popsongs met slepende synths, hoekige ritmes en scherpe zanglijnen.

De carrière van CUT_ kende een bliksemstart toen hun Engelse bewerking van Stromae’s Papaoutai viraal ging. Sindsdien deden ze talloze liveshows en brachten ze in 2019 hun debuutalbum ‘A Small Group Of Individuals’ uit. De streamingcijfers knalden wederom omhoog toen hun tweede single ‘Out Of Touch’ van het album terecht kwam in de Netflix serie Élite. Momenteel werkt het duo aan een nieuwe sound waarmee ze ongetwijfeld weer een diepe indruk gaan achterlaten. De gloednieuwe single ‘Breathe’ is daar alvast een voorproefje van!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 1 oktober 2021 : 20:45 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 12.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 12,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader