Daan Bargerbos - Geloven met een glimlach

7 oktober, Pancratiuskerk in DIEVER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Geloven met een glimlach. Programma rond fragmenten uit shows van Toon Hermans, Liedjes, teksten uit zijn dagboeken en andere bundels. Daan Bargerbos (predikant Hervormde gemeenten Diever en Dwingeloo) neemt ons mee in zijn voordracht Geloven met een glimlach. Tussen een theaterprogramma en de zond...

Lees meer

Geloven met een glimlach. Programma rond fragmenten uit shows van Toon Hermans, Liedjes, teksten uit zijn dagboeken en andere bundels.

Daan Bargerbos (predikant Hervormde gemeenten Diever en Dwingeloo) neemt ons mee in zijn voordracht Geloven met een glimlach. Tussen een theaterprogramma en de zondagse eredienst zijn opvallende overeenkomsten. In deze voordracht kijken we met de bril van het theater naar de zondagse liturgie. We horen fragmenten uit shows van Toon Hermans, uit zijn dagboeken en andere bundels. Ook worden er diverse liedjes van Toon ten gehore gebracht. Het belooft een avond vol verrassingen te worden, waarbij de verwondering centraal staat. Vrijdag 7 Oktober. Inloop vanaf 19.30 uur, start programma 20.00 uur. Toegang 5 euro à conctant incl. koffie & thee. Pancratiuskerk, Brink, Diever. Hartelijk welkom!

Inloop vanaf 19.30 uur, start programma 20.00 uur

Lees minder

Data en tijden

vr 7 oktober 2022 : 19:30 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 5.00
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar)
Kinderen : € 5.00 (12 t/m 18 jaar )

Waar is het?

Pancratiuskerk
Hoofdstraat 45
7981 AD DIEVER

€ 5,00