Dag van het Park

26 juni, Gorechtpark in HOOGEZAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziek, sport, scouting, kunst, bussen van het busmuseum, het brandweermuseum en meer! Op 26 juni komt heel Midden-Groningen samen in de Dag van het Park. Kom kijken en doen! Tussen 13.00 uur een 17.00 uur is er van alles te beleven. Op het land en op het water. Maak kennis met de musea van Midden-...

Lees meer

Muziek, sport, scouting, kunst, bussen van het busmuseum, het brandweermuseum en meer! Op 26 juni komt heel Midden-Groningen samen in de Dag van het Park. Kom kijken en doen! Tussen 13.00 uur een 17.00 uur is er van alles te beleven. Op het land en op het water.

Maak kennis met de musea van Midden-Groningen, doe mee met workshops en activiteiten van de bibliotheek, sportverenigingen en culturele instanties. Kom boogschieten, ervaar hoe het is om een echte scout te zijn, train je snelle moves met een potje tafeltennis en zeil de vijver rond. Even klaar met al dat doen? Haal een drankje bij de bar en geniet van muziek van onder andere Boaz (country & blues) en Melissa (Nederlandstalige pop).

Een doe-dag voor jong en oud. Opa’s en oma’s, neem gezellig je kleinkinderen mee. Kleinkinderen, vergeet je ouders niet ook het park te laten zien. En ouders, als jullie toch de kinderen ook even de kinderboerderij laten zien, wandel dan ook even met jullie ouders door de prachtige tuin van de kinderboerderij.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 26 juni 2022 : 13:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Gorechtpark
Burgemeester van royenstraat west 31
9602 CR HOOGEZAND

gratis