Dag van het Scheepsmodel

7 januari 2023, Muzeeaquarium Delfzijl in DELFZIJL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het MuzeeAquarium Delfzijl organiseert op 7 januari 2023 de Dag van het Scheepsmodel. Het museum bezit een uitgebreide collectie scheepsmodellen, zowel van de zeevaart als de binnenvaart. Het grootste model, de bark Mathilde, wordt op dit moment gerestaureerd en zal op 7 januari worden onthuld. Er...

Lees meer

Het MuzeeAquarium Delfzijl organiseert op 7 januari 2023 de Dag van het Scheepsmodel. Het museum bezit een uitgebreide collectie scheepsmodellen, zowel van de zeevaart als de binnenvaart.

Het grootste model, de bark Mathilde, wordt op dit moment gerestaureerd en zal op 7 januari worden onthuld. Er zijn leuke activiteiten voor kinderen, zoals knutselen en een speurtocht en er worden demonstraties gegeven. De dag duurt van 10:00 uur tot 17:00 uur. De entree is gratis voor kinderen tot en met 17 jaar.

Kinderen kunnen ook meedoen aan de wedstrijd 'bouw je eigen scheepsmodel'. De prijsuitreiking is om 10:30 uur in het museum. Om mee te doen kun je voor 1 januari 2023 een foto van je zelfgebouwde scheepsmodel sturen naar: info@muzeeaquarium.nl. Daarna ontvang je bericht. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de website muzeeaquarium.nl.

Lees minder

Data en tijden

za 7 januari 2023 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 9.00
Kinderen : Gratis (t/m 17 jaar)

Waar is het?

Muzeeaquarium Delfzijl
Zeebadweg 7
9933 AV DELFZIJL
www.muzeeaquarium.nl

€ 9,00