Dagblad van het Noorden Zomerfair

3 juli t/m 4 juli, De Tuinen in FREDERIKSOORD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Hét buitenfeest van het jaar: de Zomerfair in Frederiksoord. Lange dagen en korte nachten, lachende gezichten en lekker weer; de zomer is misschien wel de mooiste periode van het jaar. In het weekend van 3 en 4 juli zet Dagblad van het Noorden de zomer in het zonnetje tijdens de Zomerfa...

Lees meer

Hét buitenfeest van het jaar: de Zomerfair in Frederiksoord.

Lange dagen en korte nachten, lachende gezichten en lekker weer; de zomer is misschien wel de mooiste periode van het jaar.

In het weekend van 3 en 4 juli zet Dagblad van het Noorden de zomer in het zonnetje tijdens de Zomerfair in De Tuinen. Normaliter strijkt het evenement tijdens de lente in Frederiksoord neer, de populaire fair wordt dit jaar eenmalig naar de zomer verplaatst.

De Zomerfair combineert ruim honderd stands met een uitgebreide programmering, samengebracht in een van de grootste boomgaarden van Europa. Diezelfde boomgaard in Frederiksoord is in de periode van mei tot en met juli op haar mooist.

Onder de appelbomen zingen muzikanten zomerse deuntjes, worden workshops gegeven en wordt op het culinaire plein het juiste antwoord gegeven op de lekkere trek van de bezoeker.

Rondom deze terrassen en pal door de boomgaard staat de bezoeker een wandeling langsallerlei thema’s te wachten. De deelnemers van de Zomerfair geven thema’s vorm als wonen, food, lifestyle en tuin. 

Typisch Zomerfair? De sfeer. De mensen zijn vrolijk, de boomgaard staat in bloei en het buitenleven is fijn. Deze eigenzinnige mix maakt de fair van Dagblad van het Noorden al jaren geliefd.

De Zomerfair wordt in samenwerking met Stichting van Swietentuin georganiseerd.

Lees minder

Links

Dagblad van het Noorden Zomerfair

3 juli, DeTuinen, Frederiksoord

Dagblad van het Noorden Zomerfair

4 juli, DeTuinen, Frederiksoord

Data en tijden

za 3 juli 2021 : 10:00 - 17:00
zo 4 juli 2021 : 10:00 - 17:00

Toelichting: het reserveren van een aankomsttijd is verplicht, zodat een limiet gesteld kan worden op het aantal bezoekers per tijdsblok en hiermee bezoekersstromen gespreid worden over de dag. Voor kinderen (tot 12 jaar) is het reserveren van een starttijd niet noodzakelijk

Prijzen

Volwassenen : € 7.00
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar)

Toelichting: Late Bird (na 15.30 uur) € 5.00; kaartje ter plekke aan de kassa € 8.00. De aanschaf van tickets voor de Zomerfair wordt per transactie gelimiteerd op twee personen of waar dit afwijkt: een limiet per huishouden. Kinderen tot 12 jaar buiten beschouwing gelaten..

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Tuinen
Majoor van Swietenlaan 1b
8382 CE FREDERIKSOORD

€ 7,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader