Damster Stedelijk Harmonie Orkest

20 november, De Molenberg in DELFZIJL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vier het 132-jarig bestaan van het Damster Stedelijk Harmonie Orkest mee met dit prachtige concert. Het orkest uit Appingedam bestond in 2020 maar liefst 130 jaar en was voornemens dit groots te vieren. Helaas gooide een pandemie roet in het eten. Maar niet getreurd, want de muzikanten zijn terug en...

Lees meer

Vier het 132-jarig bestaan van het Damster Stedelijk Harmonie Orkest mee met dit prachtige concert. Het orkest uit Appingedam bestond in 2020 maar liefst 130 jaar en was voornemens dit groots te vieren. Helaas gooide een pandemie roet in het eten. Maar niet getreurd, want de muzikanten zijn terug en hebben ontzettend veel zin om weer voor publiek te spelen.

Speciale gast deze middag is Pieter van der Zweep. Pieter groeide op in Delfzijl en bracht verschillende singles uit als ‘Je neemt me mee’, ‘Zal de liefde winnen’ en ‘Zevende Hemel’. Hoogtepunt uit zijn carrière was de finale van het Radio 538 Demo Duel en hij won de Life4You talenbattle bij Carlo & Irene op RTL 4. Pieter stond meerdere keren op het welbekende ‘Sterren NL: Muziekfeest op het plein’ dat was te zien op NPO 1. In 2018 zag u hem al eens samen met DSHO tijdens het zomerconcert waar zangeres Do optrad. Dit keer staat Pieter zelf in de spotlights. De concertband van DSHO begeleidt de zanger tijdens bekende, ontroerende en vrolijke hits. Ook het leerlingenorkest van de vereniging ‘NeXt Generation’ laat zien wat ze kan. Voor de allerkleinsten is het de eerste keer dat ze op een heus podium staan. Ze hebben er dan ook ontzettend veel zin in.

Het belooft een gevarieerde middag te worden met ballads, filmmuziek en popmuziek. Uiteraard kan een mars niet ontbreken op het programma. Het orkest staat onder leiding van dirigent Martijn Oostra.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 20 november 2022 : 14:30 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

Toelichting: donateur DSHO € 7,50.

Waar is het?

De Molenberg
Molenberg 11
9934 CG DELFZIJL
0596 614000
www.demolenberg.nl
info@demolenberg.nl

€ 12,50