Dancin'AroundTheCristmasTree

23 december, Doarpshûs de Pipegael in BROEKSTERWÂLD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op vrijdag 23 december zal ABBA-tribute opnieuw een optreden verzorgen in doarpshûs de Pipegael in Broeksterwâld. Het beloofd weer een feest van herkenning te worden..,, in de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als "Danc...

Lees meer

Op vrijdag 23 december zal ABBA-tribute opnieuw een optreden verzorgen in doarpshûs de Pipegael in Broeksterwâld.

Het beloofd weer een feest van herkenning te worden..,, in de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als "Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

Met twee top vocale zangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn ze trots op!

Onder de noemer Dancin’AroundTheCristmasTree beloofd het een TOP-avond in Broeksterwâld te worden, (t)húsDJ Albert Diga zorgt voor de verdere muzikale omlijsting op deze avond en hij zal naast de “vautste” kersthits de grootste hits uit de 70’s en 80’s ten gehore brengen! Voor een goed en swingend begin van de kerstdagen dus even naar de Pipegael in Broeksterwâld.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 23 december 2022 : 20:00 - 2:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 22.50 € 17.50

Voorverkoop: www.abba-tribute.nl of info@depipegael.nl.

Waar is het?

Doarpshûs de Pipegael
Feitsmawei 1
9108 ND BROEKSTERWÂLD
06-54227316
www.depipegael.nl
info@depipegael.nl

€ 22,50