uitverkocht

Daniël Arends - Thuis praat ik bijna nooit en God is mijn rechter

9 december, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cabaret. Lovende recensies, laaiend enthousiast publiek; in een tijd dat iedereen nogal snel op z’n pik getrapt is, zijn de snoeiharde grappen van Daniël Arends een verademing. Is er dan niemand veilig voor deze kleine, dikke, cynische treiterkop? Nee, en hij speelt vanavond ook nog eens twee versc...

Lees meer

Cabaret.

Lovende recensies, laaiend enthousiast publiek; in een tijd dat iedereen nogal snel op z’n pik getrapt is, zijn de snoeiharde grappen van Daniël Arends een verademing. Is er dan niemand veilig voor deze kleine, dikke, cynische treiterkop? Nee, en hij speelt vanavond ook nog eens twee verschillende stand-up comedyshows van elk een uur. Geen rode draad, geen gedoe. Alleen grappen, twee keer een uur knallen. Ik zou dus maar naar ‘Thuis praat ik bijna nooit’ gaan. Of naar ‘God is mijn rechter’. Of naar allebei.

Daniël Arends speelt twee verschillende stand-up comedy-shows op één avond. ‘Thuis praat ik bijna nooit’ én ‘God is mijn rechter’. U kunt een kaartje bestellen voor één van de twee voorstellingen of voor allebei.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 9 december 2022 : vanaf 19:15 ( uitverkocht )
vr 9 december 2022 : vanaf 21:15 ( uitverkocht )

Prijzen

Volwassenen : € 26.50

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl

€ 26,50