Daphne Scholte

19 september t/m 30 november, 't Buurthuus in NOORDWOLDE FR

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Daphne is een groot natuur-en dierenliefhebber en geniet van alle geuren en kleuren die de natuur te bieden heeft. Daphne woont met haar gezin in het buitengebied van de gemeente Westerveld samen met twee honden, twee pony's, vijf katten en vier konijnen... Als macro fotograaf is ze al langer acti...

Lees meer

Daphne is een groot natuur-en dierenliefhebber en geniet van alle geuren en kleuren die de natuur te bieden heeft.

Daphne woont met haar gezin in het buitengebied van de gemeente Westerveld samen met twee honden, twee pony's, vijf katten en vier konijnen...

Als macro fotograaf is ze al langer actief met het vastleggen van bijzondere natuur- en dier momenten, maar pas de afgelopen jaren heeft ze bijzonder veel tijd gestoken in het naar een hoger niveau brengen van haar Fotografie.
Veel meelopen en leren van andere fotografen, veel vragen stellen en interessante workshops en cursussen volgen. Uiteindelijk is een goede foto een resultaat van ervaring, intuïtie en technische kunde verteld ze gepassioneerd.

De combinatie van landschap en macro ervaring tezamen met haar passie voor honden en paarden levert prachtige, maar vooral echte dier momenten op.

De timing van het juiste moment, de mooiste pose en het vastleggen van je paard op beeld, precies op de manier hoe jij je paard en/of hond kent, dat vindt Daphne belangrijk.

Lees minder

Links

Data en tijden

maandag 19 september 2022 t/m woensdag 30 november 2022

zondag :
maandag :
dinsdag :
woensdag :
donderdag :
vrijdag :
zaterdag :

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

't Buurthuus
Hoofdstraat Oost 34a
8391 AP NOORDWOLDE FR
0561-430641
www.buurthuus-noordwolde.nl
pr@buurthuus-noordwolde.nl