David van Laar en Marijke Beute - Counter vs Mezzo

4 december, Andreaskerk in WESTEREMDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In het zingen bestaan verschillende hoge en lage stemtypes, de countertenor en de mezzosopraan zingen vaak dezelfde partij. Tijdens dit concert hoort u de verschillen én overeenkomsten tussen deze stemmen, begeleid op orgel. Met een breed scala aan componisten: van Henry en Daniel Purcell (Sweeter...

Lees meer

In het zingen bestaan verschillende hoge en lage stemtypes, de countertenor en de mezzosopraan zingen vaak dezelfde partij.

Tijdens dit concert hoort u de verschillen én overeenkomsten tussen deze stemmen, begeleid op orgel. Met een breed scala aan componisten: van Henry en Daniel Purcell (Sweeter than Roses, My Dearest, My Fairest) tot Gustav Mahler (Um Mitternacht) en Robert Schumann (In der Nacht).

Aan de hand van aria’s, duetten en orgelmuziek uit verschillende stijlperiodes worden muzikale thema’s belicht: de liefde, de nacht en natuurlijk Kerstmis.

U bent van harte welkom om op 4 december appels met peren te vergelijken in de Sint Andreaskerk, Abt Emopad 1, Westeremden. Het concert begint om 15.00 uur.

Uitvoerenden:
David van Laar - countertenor
Marijke Beute - mezzosopraan
Vincent van Laar - orgel

Entree: € 17,50. Kaarten aan de kerk of te reserveren via info@helmantel.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 4 december 2022 : 15:00 - 16:15

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 17.50

Voorverkoop: info@helmantel.nl.