De Bende van Ernest Beuving en Popkoor X-Cream - Skoren!

21 januari 2023, Gashouder Podium in DEDEMSVAART

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Pure kolder, muzikale hoogstandjes èn Popkoor X-Cream! Ernest Beuving en zijn muzikale Bende + Popkoor X-Cream zorgen voor een avond vol humor, hilarische typetjes & imitaties en prachtige liedjes. Ernest Beuving en zijn muzikale Bende komen na het grote succes van ‘Klap van de korenmolen’ en ‘So ...

Lees meer

Pure kolder, muzikale hoogstandjes èn Popkoor X-Cream!

Ernest Beuving en zijn muzikale Bende + Popkoor X-Cream zorgen voor een avond vol humor, hilarische typetjes & imitaties en prachtige liedjes.

Ernest Beuving en zijn muzikale Bende komen na het grote succes van ‘Klap van de korenmolen’ en ‘So long Cohen’ in de Gashouder, nu met SKOREN! naar De Baron in Dedemsvaart. Samen met Popkoor X-Cream.

Ernest Beuving leert je in SKOREN! hoe je jezelf als scorende winnaar kunt leren zien, ook als de werkelijkheid niet meewerkt. Al zit hij zelf aan de antidepressiva, zijn motto blijft: ‘Prozac eens lekker door!’ Altijd alles positief blijven zien. Volgens Ernest brengt zelfs een hoefijzer als je hem knalhard op je kop krijgt nog geluk: ”dan heb je namelijk geluk dat het paard er niet meer aan vast zat.”

Met dit soort bevrijdende redenaties verlaat iedereen na afloop de zaal als een succesvolle levenskunstenaar. Alleen de carrière coaches moeten oppassen: “Want als die echt zo goed zijn in hun vak, waarom zijn ze zelf dan niet verder gekomen?”

SKOREN! zit boordevol humor, hilarische typetjes, meesterlijke imitaties, rake persiflages en prachtige liedjes. Waarbij het koor mooi meezingt en tussendoor, net als het publiek, onder de stoel ligt van het lachen.

Ernest Beuving is een multi-talent. Met een ijzersterke zangstem, vlijmscherpe imitaties en ongelooflijk soepele improvisaties. Hij zorgt samen met het koor en zijn vier topmuzikanten, enkelen van hen speelden o.a. bij Robert Long, Liesbeth List en Purper, gegarandeerd voor pijn in de kaken van het lachen.
Oh ja, als je komt, vergeet je zakdoek niet… voor de lachtranen!

LET OP: locatie De Baron, Julianastraat 54, Dedemsvaart.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 januari 2023 : 20:15 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : € 18.50

Toelichting: incl. koffie/thee voor aanvang.

Waar is het?

Gashouder Podium
Oude Zuidwolderstraat 13
7701 AZ DEDEMSVAART