De Casanova's

20 mei 2023, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Harry Niehof, Jaap Stegeman en Inki de Jonge brengen een verrassende mix van Amerikaans, Italiaanse en Groninger rhythm & blues, eigen songs over de Noordelijke vlakten en krantencolumns over de zwarte romantiek van de stad. Met andere woorden: Nina Simone meets Randy Newman meets Louis Prima meets ...

Lees meer

Harry Niehof, Jaap Stegeman en Inki de Jonge brengen een verrassende mix van Amerikaans, Italiaanse en Groninger rhythm & blues, eigen songs over de Noordelijke vlakten en krantencolumns over de zwarte romantiek van de stad.
Met andere woorden: Nina Simone meets Randy Newman meets Louis Prima meets De Schreeuw meets de Sinhete Sizer.

Wie zijn de Casanova’s? We stellen ze aan u voor.

Harry Niehof: Zanger, gitarist en maker van Groningstalige liedjes met universele zeggingskracht, is dientengevolge ‘’altied Onderwegens’’ om zijn muziek te laten horen. Speelde met rhythm & blues band Sugarboy Harry & The Race Sicilië plat.

Jaap Stegeman: Toetsenist. Achtergrondzanger met fabuleuze kopstem. Speelde wereldmuziek in Hasan Band, maakte theater met Werk in Uitvoering. Soulkicker in het diepst van zijn gedachten.

Inki de Jonge: Zangeres. Schrijft stadse columns voor Dagblad van het Noorden. Jamde met Jan Akkerman en Mick Taylor. Is daar heel gewoon onder gebleven.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 20 mei 2023 : 20:15 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 17.00

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

€ 17,00