De Dijk

2 december t/m 3 december, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Dijk komt op 2 en 3 december naar De Oosterpoort voor de bekende ‘dubbel’. Ze maakten een plaat met de legendarische Solomon Burke, ontvingen vele gouden en platina albums en wonnen alle prijzen die er zijn. Het hart bloedt misschien anders, maar niet minder hevig sinds De Dijk voor het eerst v...

Lees meer

De Dijk komt op 2 en 3 december naar De Oosterpoort voor de bekende ‘dubbel’. Ze maakten een plaat met de legendarische Solomon Burke, ontvingen vele gouden en platina albums en wonnen alle prijzen die er zijn.

Het hart bloedt misschien anders, maar niet minder hevig sinds De Dijk voor het eerst van zich lieten horen. Als het golft, dan golft het goed, al bijna vier decennia lang. Ze hebben gedanst op de vulkaan, kwamen binnen zonder kloppen, vroegen zich af of ze iets voor ons konden doen. Soms was er niemand in de stad, dan weer was er niets zo eenzaam als een stampvol café. Maar De Dijk bleef spelen.

Swingend en bruisend of juist ingetogen. Vol levensvreugde of smart. Want één ding is duidelijk geworden: de blues verlaat je nooit. Wees er dus bij. Zij kunnen het niet alleen!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 3 december 2022 : 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 36.10

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 36,10