De duivel ligt altijd op de loer

28 november 2021, Podium Gorter in BALK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

'De Duivel': Een middag vol sappige verhalen over de grootste artiesten ter wereld, afgewisseld met swingende livemuziek. Harry de Jong, Ivo Poelsma en Willem Waldpyk ‘De duivel ligt altijd op de loer’ Een middag vol sappige verhalen uit de eerste hand over de grootste artiesten ter wereld, afgewi...

Lees meer

'De Duivel': Een middag vol sappige verhalen over de grootste artiesten ter wereld, afgewisseld met swingende livemuziek.

Harry de Jong, Ivo Poelsma en Willem Waldpyk
‘De duivel ligt altijd op de loer’

Een middag vol sappige verhalen uit de eerste hand over de grootste artiesten ter wereld, afgewisseld met swingende livemuziek.

Harry de Jong: geboren in 1952 in het Friese Oudeschoot maakte de afgelopen 45 jaar een fascinerende reis door de internationale muziekindustrie. Hij schrijft/schreef voor Friesch Dagblad, GPD, Lust For Life (Revolver), OOR, Humo en de Australische editie van de Rolling Stone. In de gelijknamige voorstelling die hij samen maakt met Willem De Vries, Ivo Poelsma en Elvira van Poelgeest, wordt het publiek getrakteerd op een avondje onversneden pophistorie en wordt het meegezogen naar alle vindplaatsen van weleer. En De Jong put niet alleen uit zijn zeer goed ontvangen boek. Ook komen niet gepubliceerde verhalen aan bod.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 28 november 2021 : - 17:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50

Voorverkoop: www.podiumgorter.nl.

Waar is het?

Podium Gorter
Raadhuisstraat 27
8561 BH BALK
www.podiumgorter.nl

€ 12,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen