De Flinke Streekmarkt

4 september, Flinkefarm in HEMELUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kom kopen, proeven en genieten in het weiland van de Flinkefarm, waar regionale producenten hun ambachtelijk vervaardigde producten verkopen. NAZOMER STREEKMARKT Op de eerste zondag van september, vindt er de Friese Streekmarkt plaats in Hemelum. Op 4 september zal de Flinkefarm weer bol staan van ...

Lees meer

Kom kopen, proeven en genieten in het weiland van de Flinkefarm, waar regionale producenten hun ambachtelijk vervaardigde producten verkopen.

NAZOMER STREEKMARKT
Op de eerste zondag van september, vindt er de Friese Streekmarkt plaats in Hemelum. Op 4 september zal de Flinkefarm weer bol staan van de gezelligheid rondom de kramen. Van alles is er te vinden op eetgebied en handvaardigheid. Voor iedereen is er wat te vinden. De kids rennen lekker door het weiland met de wind door de haren terwijl de ouders een heerlijk capu drinken met Friese zoetigheden erbij. De hele dag is het geopend. Onze streekmarkten gehouden op de Flinkefarm, hebben een naam opgebouwd. Goed eten, altijd gezellig en gastvrij. Nog nooit geweest? Eens is de eerste keer. De aanschuiflunch die vorige jaren een enorm succes bleek, wordt ook dit jaar doorgezet. De Flinkefarm is dé plek voor evenementen zoals deze, maar tevens ook voor zakelijke ontmoetingen, een uniek feest of bruiloft met familie en vrienden. Die kunnen dan ook allemaal blijven slapen (na reservering uiteraard) in onze luxe vakantieboerderij it Flinkeboskje of in onze luxe groepsaccommodatie het Voorhuis aan de overkant van de weg tegenover de Flinkefarm. Maar eerst: tot ziens op de streekmarkt!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 4 september 2022 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 2.00
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar)

Waar is het?

Flinkefarm
Flinkeboskje 2
8584 WV HEMELUM
0514 581769
www.itflinkeboskje.nl
info@itflinkeboskje.nl