De Flinke Streekmarkt

3 juli, Flinkefarm in HEMELUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kom kopen, proeven en genieten in het weiland van de Flinkefarm, waar regionale producenten hun ambachtelijk vervaardigde producten verkopen. FRIESE STREEKMARKT JULI De derde streekmarkt van het jaar komt eraan. Op de eerste zondag van de maand, deze valt op 3 juli, ben je weer van harte welkom! Op...

Lees meer

Kom kopen, proeven en genieten in het weiland van de Flinkefarm, waar regionale producenten hun ambachtelijk vervaardigde producten verkopen.

FRIESE STREEKMARKT JULI
De derde streekmarkt van het jaar komt eraan. Op de eerste zondag van de maand, deze valt op 3 juli, ben je weer van harte welkom! Op het boerenerf en in de boerderij van de Flinkefarm in Hemelum, Friesland, kun je dan je boodschappen doen. Friese kaas, honing, jam & chutney en tuinplanten. Maar zijn op onze evenementen terrein gerookte paling, wijn en eieren te koop. Go Friesland Go! We verzamelen het goede van Friesland op één locatie zodat jij niet de hele provincie door en naar alle ‘elfsteden’ hoeft, om je boodschappen te doen. Het woord ‘boodschappen’ dekt alleen totaal niet de lading. De bijzondere producten die op onze streekmarkten verkocht worden, zijn echt niet in de gemiddelde winkel te vinden. Maar hier vinden die producten jou! Eerlijk (ja, echt eerlijk) eten tref je hier aan, zoals wij op onze beurt jou op één van onze streekmarkten graag aantreffen. Laat je hakken thuis, het is ‘winkelen in een weiland’. Parkeren is gratis en er is altijd plek. De aanschuiflunch die vorige jaren een enorm succes bleek, wordt ook dit jaar doorgezet.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 3 juli 2022 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 2.00
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar)

Waar is het?

Flinkefarm
Flinkeboskje 2
8584 WV HEMELUM
0514 581769
www.itflinkeboskje.nl
info@itflinkeboskje.nl