De Folkpolitie en Zippora Tieman - Helden fan Hjir

9 december, Concerts & More De Wier (huiskamertheater) in KOARNJUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Helden fan Hjir met De Folkpolitie en Zippora Tieman in huiskamertheater De Wier Koarnjum Aanmelden via 06-54763154 of bobdeboer@pinupsanddowns.com Helden fan Hjir (Helden van Hier) Tijdens het Friese culturele project ‘Helden fan Hjir (Helden van Hier)’ van Friesland Pop treden bijzondere acts t...

Lees meer

Helden fan Hjir met De Folkpolitie en Zippora Tieman in huiskamertheater De Wier Koarnjum
Aanmelden via 06-54763154 of bobdeboer@pinupsanddowns.com

Helden fan Hjir (Helden van Hier)

Tijdens het Friese culturele project ‘Helden fan Hjir (Helden van Hier)’ van Friesland Pop treden bijzondere acts tegelijkertijd op in hun eigen stad, dorp of omgeving op vrijdag 9 december 2022. Ook dit jaar doet huiskamertheater De Wier in Koarnjum weer mee aan deze nieuwe editie. Het oorspronkelijke idee komt trouwens uit Vlaanderen en bleek daar en uiteindelijk ook hier succesvol te zijn.

Op deze vrijdagvond komen twee acts naar ‘it teaterke’ en ze vertegenwoordigen de muziek van vroeger tot nu. Een duo-concert dus met De Folkpolitie en Zippora Tieman.

De Folkpolitie

Het muzikale kwartet De Folkpolitie bestaat uit broer en zus Bauke en Greetje ("Alwer in Fries"), hun jongste zus Sien en vriendin Hinke.
Ze spelen en zingen meerstemmige, harmonieuze liedjes, meestal met gitaarbegeleiding, maar soms ook wel a-capella.
Het zijn vooral evergreens uit de jaren '60 en '70; in het Engels, maar ook in het Nederlands, Frans en Fries.
Songs van the Beatles, the Beach Boys maar ook liedjes van Boudewijn de Groot, Irolt, Teach In, Racoon en Les Poppys passeren de muzikale revue.
Van kippenvel tot knipoog en dus zeer herkenbaar voor de ware muziekliefhebber…

Zippora Tieman

Singer-songwriter Zippora behoort tot de jongste generatie muzikanten op deze ‘Helden fan Hjir’ avond. Ze is een zangeres met vele muzikale gezichten, al kennen de meesten haar van de kleine, gevoelige liedjes die ze zelf componeert en begeleidt op gitaar en piano. Dat haar stem ook in filmpjes, apps en kinderliedjes te horen is is minder bekend maar minstens zo bijzonder aan dit talent. In december 2020 kwam haar EP ‘Haast’ uit met daarop 5 wondermooie liedjes. Zippora verzorgde in 2018 al eens een pracht van een avond in dit huiskamertheater.

De avond begint om 20.00 uur en de deur gaat open om 19.30 uur. De toegang is gratis, maar de hoge hoed ligt klaar! En voor de versnaperingen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Aanmelden is verplicht via bobdeboer@pinupsanddowns.com of via tel. nr. 06-54763154. Van harte welkom!

Persfoto’s De Folkpolitie & Zippora Tieman - © Bob de Boer Photography

De toegang is gratis, maar de hoge hoed ligt klaar van wege de gemaakte kosten. En voor de versnaperingen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Aanmelden is verplicht via bobdeboer@pinupsanddowns.com of via tel. nr. 06-54763154. Van harte welkom!

Lees minder

Data en tijden

vr 9 december 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Concerts & More De Wier (huiskamertheater)
De Wier 5
9056 PM KOARNJUM
www.pinupsanddowns.com/concertsandmore/