De holistische diagnostiek van Hans Asperger en Leo Kanner

17 oktober, Online stad Groningen in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Webinar van 90 minuten, inclusief tijd voor vragen en een korte pauze. Het onderwerp: de autisme theorieën van de kinderartsen Hans Asperger en Leo Kanner. Zij ontwikkelden in de jaren '1930 en '1940 een holistische benadering van de diagnostiek van autisme (hoe kun je zien dat iemand autisme heeft...

Lees meer

Webinar van 90 minuten, inclusief tijd voor vragen en een korte pauze. Het onderwerp: de autisme theorieën van de kinderartsen Hans Asperger en Leo Kanner.

Zij ontwikkelden in de jaren '1930 en '1940 een holistische benadering van de diagnostiek van autisme (hoe kun je zien dat iemand autisme heeft?). Dit is een verdiepende en meer abstract webinar dat voortbouwt op eerdere webinars over Asperger en Kanner.

Het webinar wordt gegeven door Dr. Frederik Boven. Hij is historisch psycholoog en politiek filosoof. Frederik is gepromoveerd op een proefschrift over de geschiedenis van autisme. Hij kreeg zelf de diagnose (toen nog) syndroom van Asperger als volwassene. Hij is verderis directeur van Autisme Digitaal en redacteur van het Wetenschappelijk Tijdschrift Autisme.

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 17 oktober 2022 : 20:00 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: een gift wordt op prijs gesteld.

Waar is het?

Online stad Groningen

9712 HP GRONINGEN