De Jongens van de Wit

27 november, Dorpshuis Us Gebou in ALDE LEIE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jongens van de Wit 27 november in Us Gebou te Alde Leie Het jaar kan niet verstoken blijven van een optreden van De Jongens van de Wit. Menigeen zou nog graag de kans willen de Jongens op het podium te zien, en daarom op veler verzoek geboekt! De Jongens beschikken over een gezonde portie onverva...

Lees meer

Jongens van de Wit 27 november in Us Gebou te Alde Leie

Het jaar kan niet verstoken blijven van een optreden van De Jongens van de Wit. Menigeen zou nog graag de kans willen de Jongens op het podium te zien, en daarom op veler verzoek geboekt!

De Jongens beschikken over een gezonde portie onvervalst 60’s en 70’s dna en de liefhebber van dit genre kan zijn hart eens heerlijk ophalen! Van CCR tot een (uitgebreide!) set van The Shadows, net zo makkelijk schudden de mannen het uit de muzikale mouw.

De virtuoze en onnavolgbare gitaarsolo’s van Auke liggen bij menigeen als een engeltje in het gehoor. Onvervalste rock’n roll met een flink snarenaccent staat garant voor een ouwerwetse matineesfeer tegen even zo ouwerwetse (entree) prijzen!

Zoals u van Us Gebou gewend bent bieden we voor de vijf euro entree deze middag weer een fijn en gastvrij programma met een (warm) hapje als rode draad. Zet hem in de agenda: Zondagmiddag 27 november, Us Gebou te Alde Leie, zaal open 15.30, entree 5 euro!!… Voor dat geld kan de kachel nauwelijks branden thuis.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 16:00 - 0:00

Prijzen

Volwassenen : € 5.00
Kinderen : Gratis (t/m 12 jaar)

Waar is het?

Dorpshuis Us Gebou
De Streek 9
9071 XG ALDE LEIE

€ 5,00