De Kampvuursessies

24 mei, Posthuis Theater in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muzikaal cabaret door Yentl en De Boer. "Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken! We kunnen niet wachten om onze mooiste en grappigste nummers weer voor jullie te spelen, en om onze nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Met twee fantastische muzikanten, een heleboel...

Lees meer

Muzikaal cabaret door Yentl en De Boer.

"Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken! We kunnen niet wachten om onze mooiste en grappigste nummers weer voor jullie te spelen, en om onze nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Met twee fantastische muzikanten, een heleboel instrumenten en een stapel hout komen we jullie kant op. Een kampvuurtje, binnen. Eel nep, want jongens, het blijft gewoon theater. En anders gaat het brandalarm…. Moet iedereen naar buiten… Wordt het afgelast… Moeten we een nieuwe datum prikken…. Is gewoon gedoe. Een nep-vuur dus." Is getekekend, Yentl en de Boer.

Na een jaar van schrijven tijdens kantooruren, te uitgebreide lunches en lange avonden op de bank, zijn Yentl Schieman en Christine de Boer meer dan ooit toe aan optreden. Tussen de lockdowns door speelden ze al een paar keer 'De Kampvuursessies' en kregen ze lovende recensies én de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Deze prijs wonnen ze eerder ook al eens. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 24 mei 2022 : 20:15

Toelichting: verplaatst van 29 januari 2022

Prijzen

Volwassenen : € 27.50

Waar is het?

Posthuis Theater
Fok 78
8441 BR HEERENVEEN
0513 619494
www.posthuistheater.nl
info@posthuistheater.nl