De Kast - 30 jaar Jubileumtour

9 december, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Syb van der Ploeg, Peter van der Ploeg, Kees Bode, Sytse Broersma en Nico Outhuijse zijn terug! In 2019 vierde De Kast in originele bezetting haar 30-jarig jubileum in Amsterdam voor bijna 4000 bezoekers! Dit was de aftrap van hun jubileumjaar. Het vervolg kan nu eindelijk opgepakt worden met een f...

Lees meer

Syb van der Ploeg, Peter van der Ploeg, Kees Bode, Sytse Broersma en Nico Outhuijse zijn terug!

In 2019 vierde De Kast in originele bezetting haar 30-jarig jubileum in Amsterdam voor bijna 4000 bezoekers! Dit was de aftrap van hun jubileumjaar. Het vervolg kan nu eindelijk opgepakt worden met een feestelijke show vol met de allerbeste hits.

De Kast verkreeg grote populariteit door krakers als In nije dei, Hart van mijn gevoel, Eltse grins foarby, Woorden zonder woorden, In de wolken en Raak. In totaal heeft de groep ongeveer 14 top-40 hits gehad in haar carrière.

De Kast 30 jaar is een ware reünie voor al die fans die de afgelopen 30 jaar de concerten bezocht hebben. Zanger Syb van der Ploeg: “We zijn trots om onze jubileumtour eindelijk te mogen aankondigen en hopen dat we veel fans terugzien die vroeger massaal onze concerten bezochten. Dertig jaar De Kast is een hele mijlpaal en we gaan er samen met de fans een grote reünie én een ontzettend bijzondere avond van maken.”

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 9 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl