De Likt - Afscheidstournee

23 december, EM2 in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het bekende sloopbedrijf uit de Maasstad, De Likt, komt op vrijdag 23 december voor de laatste keer naar EM2. Na 10 jaar optreden stopt De Likt met optreden. Dat wordt nog één keer rammen! De Likt brak in 2015 bij het grote publiek door met hun eerste single ‘Ja Dat Bedoel Ik’. Zo’n beetje elke zaa...

Lees meer

Het bekende sloopbedrijf uit de Maasstad, De Likt, komt op vrijdag 23 december voor de laatste keer naar EM2. Na 10 jaar optreden stopt De Likt met optreden. Dat wordt nog één keer rammen!

De Likt brak in 2015 bij het grote publiek door met hun eerste single ‘Ja Dat Bedoel Ik’. Zo’n beetje elke zaal en elk festival in Nederland speelden ze plat met hun energieke liveshows vol stagedives, crowdsurfen, moshpits en walls of death.

Gedurende de pandemie bracht De Likt de singles ‘Man van de Kopstoot’ (ft. Jerry Hormone) en ‘De Vunkinator’ (ft. David Vunk) uit, maar wát keken ze uit naar het moment dat het album naar buiten kon. En vooral: wat keken ze uit naar het moment dat ze eindelijk weer konden gaan touren.

Op het nieuwe album van De Likt ‘Ctrl-Alt-Delikt’ flirt het Rotterdamse hip-hop trio met een retro-digitale, soms early 90’s game-achtige sound. Tegelijk zoekt het steeds een organische, soms analoge vibe op. De Likt knalt als vanouds, maar bewijst het ook een volwassen act geworden te zijn.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 23 december 2022 : 21:00 - 23:55

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 25.00 € 20.00

Voorverkoop: https://www.yourticketprovider.nl/events/55293-de-likt-support/.

Waar is het?

EM2
Suikerlaan 6
9743 AN GRONINGEN
www.em2groningen.nl
info@em2groningen.nl

€ 25,00