De Likt - CRTL-ALT-DELIKT Releasetour

15 september, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Rotterdamse livesensatie onder leiding van frontman Jordy Dijkshoorn brengt eindelijk het nieuwe album CRTL-ALT-DELIKT uit! Al sinds het titelloze debuutalbum uit 2015 met doorbraaksingles ‘Ja Dat Bedoel ik’, ‘Bloed Aan De Muur’ en ‘Finidi George’ speelt De Likt zo’n beetje elke zaal en elk festi...

Lees meer

De Rotterdamse livesensatie onder leiding van frontman Jordy Dijkshoorn brengt eindelijk het nieuwe album CRTL-ALT-DELIKT uit! Al sinds het titelloze debuutalbum uit 2015 met doorbraaksingles ‘Ja Dat Bedoel ik’, ‘Bloed Aan De Muur’ en ‘Finidi George’ speelt De Likt zo’n beetje elke zaal en elk festival in Nederland plat met hun energieke liveshows vol stagedives, crowdsurfen, moshpits en walls of death.

In 2020 lag inmiddels alweer het derde album klaar om uitgebracht te worden, was er een tour en een absolute drive om weer flink live te gaan uitpakken. Dat ging helaas niet door vanwege de bekende redenen, maar hierdoor heeft het album wel lekker kunnen rijpen en kijkt zowel band als publiek meer dan ooit uit naar wat komen gaat. Begin september komt CTRL-ALT-DELIKT uit en hierop flirt De Likt met een retro-digitale, soms early 90’s game-achtige sound. Tegelijk zoekt het steeds een organische, soms analoge vibe op. Op het album knalt De Likt als vanouds, maar bewijst het ook een volwassen act geworden te zijn. De boys are back, back in your town!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 15 september 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 20,00