De Meiden van Toen - Leven Nu!

29 oktober, Gashouder Podium in DEDEMSVAART

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cabaret met een humoristische kijk op jonge-vrouwen-van-nu Drie bevlogen, talentvolle vrouwen. Met ieder een eigen verhaal. Vol hoogte- en dieptepunten. Onzekerheden. Blunders. Vriendschappen. Liefdes. En bijzondere situaties waarbij je denkt: ’hoe the hell ben ik hierin verzeild geraakt!?’ En bela...

Lees meer

Cabaret met een humoristische kijk op jonge-vrouwen-van-nu

Drie bevlogen, talentvolle vrouwen. Met ieder een eigen verhaal. Vol hoogte- en dieptepunten. Onzekerheden. Blunders. Vriendschappen. Liefdes. En bijzondere situaties waarbij je denkt: ’hoe the hell ben ik hierin verzeild geraakt!?’ En belangrijker: ‘hoe kom ik er weer uit?’

In LEVEN NU! nemen we een kijkje in het leven van de jonge vrouw van nu. Want die meiden van toen, zijn inmiddels de vrouwen van nu. Vrouwen die hun best doen… je bent zelfverzekerder dan ooit, dichterbij je goal en al drie weken niet naar therapie geweest. Als een heuse thirty-flirty-worthy-wonder-bee zoem je door je leven. Het leven dat pas begint als je dertig bent. Toch…?

We hebben verwachtingen, twijfels, teleurstellingen en ietwat overdreven huilbuien. En dagen dat we ons hyper voelen en intens gelukkig. We hebben vandaag. We leven in het nu. Onder toeziend oog van de huidige maatschappij en je volgers op je social media.

Moedig en gewapend met een grote dosis humor, trotseren de meiden allerlei levensvragen. Putten uit eigen ervaringen. En bezorgen je een lekker zorgeloos en heel herkenbaar feelgood avondje theater.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 29 oktober 2022 : 20:15 - 22:15

Prijzen

Volwassenen : € 18.50

Toelichting: incl. koffie/thee voor aanvang.

Waar is het?

Gashouder Podium
Oude Zuidwolderstraat 13
7701 AZ DEDEMSVAART

€ 18,50