De Niemanders

27 augustus, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

‘Wat zou er met je gebeurd zijn als je op cruciale momenten in je leven een andere kant was opgegaan en in de gevangenis was beland?’ Rocco Osterman van de band Donnerwetter en Wout Kemkens van Shaking Godspeed, zochten het uit. Gefascineerd door de belangrijke bewuste en onbewuste keuzes die mense...

Lees meer

‘Wat zou er met je gebeurd zijn als je op cruciale momenten in je leven een andere kant was opgegaan en in de gevangenis was beland?’

Rocco Osterman van de band Donnerwetter en Wout Kemkens van Shaking Godspeed, zochten het uit. Gefascineerd door de belangrijke bewuste en onbewuste keuzes die mensen maken, gingen de songschrijvers langs bij gedetineerden om hun verhalen te horen. Samen ging ze opzoek naar de kantelpunten en sleutelmomenten in de levens van mensen die verkeerde keuzes hebben gemaakt.

De uitkomst van deze unieke samenwerking is een album, met nummers geschreven in de Nederlandse gevangenissen en een concertreeks binnen en buiten de muren. Een album samen met en geïnspireerd door: de verschoppelingen, de misdadigers, de langgestraften. Gedetineerden.

In de liveshow van De Niemanders vormen de verhalen uit de Nederlandse gevangenissen de rode draad. Met emotionele teksten over het leven achter tralies en de momenten die dit hebben veroorzaakt. De muziek zelf stuitert van snelle (punk)rock naar swingende afrobeat en rootsy psychedelica en wordt live uitgevoerd door een vijfkoppige band.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 27 augustus 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader