De open Yogadagen

1 oktober t/m 2 oktober, Yoga-flows in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Gratis yogalessen voor jong en oud zodat je kunt ervaren welke yoga bij jou past. Voor velen is yoga niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Maar wat houdt het nu precies in? Welke stijlen zijn er en wat past het beste bij jou? Als je met yoga wilt beginnen waar moet je dan op letten en wa...

Lees meer

Gratis yogalessen voor jong en oud zodat je kunt ervaren welke yoga bij jou past.

Voor velen is yoga niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Maar wat houdt het nu precies in? Welke stijlen zijn er en wat past het beste bij jou? Als je met yoga wilt beginnen waar moet je dan op letten en wat zijn de mogelijkheden ?
Op 1 en 2 oktober zijn er de ‘Open yogadagen’. Ben je geïnteresseerd in Yoga dan bieden de open yogadagen je de mogelijkheid om je te oriënteren op diverse yogastijlen zoals Yin, Vinyasa, Hatha-yoga en Seniorenyoga. Tijdens een doorlopend programma kun je deelnemen aan de verschillenden yogavarianten en vragen stellen aan de docenten van Yoga- flows
.
Elk half uur start er een gratis nieuwe ingekorte yogales waarbij je zelf kunt ervaren welke vorm bij jou past. Van 12.00 - 13.00 uur is er een Kennismaking & vragenuurtje. Uiteraard is het mogelijk om meerdere sessies bij te wonen.?
Deelname is geheel gratis inclusief thee.

De Open Yogadagen worden georganiseerd op 1 en 2 oktober in de studio aan de Simmerdyk 2 (gebouw Fitplan) in Sneek van 10.00 - 15.00 uur.?

Bekijk het programma op www.yoga-flows.nl en kom naar de studio. Aanmelden is niet nodig.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : 10:00 - 15:00
zo 2 oktober 2022 : 10:00 - 15:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Yoga-flows
Simmerdyk 2
8601 ZP SNEEK
0631793365
www.yoga-flows.nl
wieger@yoga-flows.nl