De Sprookjestuinen van Drenthe - Prinses Sprakeloos e.a.

16 juli t/m 17 juli, Tuintheater Kleur je Hart in GEEUWENBRUG

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Deze zomer komen sprookjes tot leven tijdens het betoverende evenement De Sprookjestuinen van Drenthe. Met leuke sprookjesvoorstellingen voor kinderen. Kindertheaterfestival De Sprookjestuinen van Drenthe. Kom en laat je betoveren! Dit seizoen staan alle tuinen weer in bloei. Maar let op! In sommi...

Lees meer

Deze zomer komen sprookjes tot leven tijdens het betoverende evenement De Sprookjestuinen van Drenthe. Met leuke sprookjesvoorstellingen voor kinderen.

Kindertheaterfestival De Sprookjestuinen van Drenthe.

Kom en laat je betoveren!
Dit seizoen staan alle tuinen weer in bloei. Maar let op! In sommige tuinen gebeurt dit jaar iets magisch... Tijdens het betoverende kindertheaterfestival De Sprookjestuinen van Drenthe komen sprookjes tot leven in verschillende tuinen in Drenthe. Met leuke sprookjesvoorstellingen voor kinderen en hun ouders of grootouders, sprookjesachtige tuinen en een vrolijk kabouterdorpje.

Prinses Sprakeloos komt naar Drenthe!
Prinses Sprakeloos komt naar Drenthe vanuit Letterland, het land waar sprookjes worden geschreven en waar Letterlutjes wonen. Ze neemt zeven regenboogfeeën en een heleboel sprookjes mee! Samen betoveren ze de tuinen in Drenthe tot echte sprookjestuinen met leuke kindertheatervoorstellingen en sprookjesavonturen. Kom en laat je betoveren!

Welkom regenboogfeeën uit Letterland
Dit jaar heten prinses Sprakeloos en haar gevolg uit Letterland je aan het begin van beide sprookjesweekenden van harte welkom tijdens de grote openingsvoorstelling met kindertheater, zang en dans.

Loop over de rode loper onder de bloemenboog door en kom in de wereld van sprookjes! Prinses Sprakeloos is dol op sprookjes. De lakeien mogen op haar kroontje, cape en schoenen passen, maar haar Sprookjesboek, die houdt ze bij zich. Daar staan alle verhalen voor het festival in! De regenboogfeeën blazen honderden bellen met prachtige regenboogkleuren. De Letterlutjes op gouden ballen zijn er al en ook de sprookjesfiguren zijn in afwachting van de prinses en haar verhalen. Maar waar is ze eigenlijk? Vinden we haar op tijd? En wat staat er in haar sprookjesboek?

Bekijk vóór je naar de sprookjesvoorstellingen gaat de avonturen van Prinses Sprakeloos en de sprookjesfiguren op 5 juni in Beleefpark Dwingeloo en op 16 juli bij de Schaapskooi in Havelte.

Twee sprookjesweekenden
Prinses Sprakeloos en de verschillende regenboogfeeën komen twéé keer uit Letterland gevlogen!

Op 5 en 6 juni betoveren ze tuinen in Dwingeloo en Diever.

Op 16 en 17 juli komen ze tuinen in Havelte en Uffelte betoveren.

Op alle dagen kun je om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur sprookjesvoorstellingen bekijken in zeven verschillende tuinen.

Entree
Kaartjes voor de voorstellingen in de Sprookjestuinen zijn online te koop via www.sprookjestuinen.nl en tijdens de sprookjesweekenden bij de verschillende tuinen. Op de site vind je ook meer informatie over het festival en alle voorstellingen. Of kijk op Facebook en Instagram. Kom en laat je betoveren!

4,50 (kinderen én volwassenen, baby’s onder 1 gratis) per tuin/voorstelling
Openingsvoorstelling is gratis
Kaarten online via de site én bij de ingang van de tuinen. Vol = Vol.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 16 juli 2022 : 11:00 - 16:30
zo 17 juli 2022 : 13:00 - 16:30

Toelichting: za 11 u openingsvoorstelling; beide dagen voorstellingen 13, 14.30 en 16 u

Prijzen

Volwassenen : € 4.50

Waar is het?

Tuintheater Kleur je Hart
Rijksweg 4
7985 NS GEEUWENBRUG
06 41374416
www.kleurjehart.nl
susanne@kleurjehart.nl

€ 4,50