De Titaantjes - Work in Progress Presentatie

25 november, De Doas in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tien jaar na oprichting opent theatercollectief Illustere Figuren een theatrale vergadering, doorgaan of stoppen? Work in progress presentatie. Impact maken en de wereld mooier maken. Met deze idealen richtten 7 vrienden theatercollectief Illustere Figuren op. Hoe staat het er nu voor met de overge...

Lees meer

Tien jaar na oprichting opent theatercollectief Illustere Figuren een theatrale vergadering, doorgaan of stoppen?
Work in progress presentatie.

Impact maken en de wereld mooier maken. Met deze idealen richtten 7 vrienden theatercollectief Illustere Figuren op. Hoe staat het er nu voor met de overgebleven leden Raymond Zen Tim en Joeso? Wat is ervan terecht gekomen? Tien jaar later opent Illustere Figuren een theatrale vergadering, waarin zij beslissen of het collectief moet blijven bestaan of niet.

In de vorm van een ledenvergadering stemt het publiek over het lot van het collectief: als je als kunstenaar geen impact maakt met je werk, hoe kun je dan voortbestaan? Zelfspot en pijnlijke eerlijkheid staan centraal in dit theatrale onderzoek naar idealen, maakbaarheid en bestaansrecht. IF neemt je mee in de vraag waarom je doet wat je doet en bovenal: neem je daar genoegen mee?

In september en oktober 2023 tourt De Titaantjes langs creatieve broedplaatsen. Hieraan vooraf gaan verschillende repetitieblokken, die eindigen in een presentatie voor publiek, om te testen wat er tot dan toe gemaakt is.

Reserveren verplicht via website.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 25 november 2022 : 20:00 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

De Doas
Cornelis Trooststraat 48
8932 BR LEEUWARDEN