De tranen van onze voorouders

5 september, Wijkcentrum Angelslo in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Lezing: Maarten Oversier Aanmelden: ericenjohanna@gmail.com Lezing: de tranen van onze voorouders Maarten Oversier werkt inmiddels ruim 25 jaar als reïncarnatietherapeut en heeft daardoor ruime praktijkervaring opgedaan in het werken met ‘de tranen van onze voorouders’, waarover hij het boek met d...

Lees meer

Lezing: Maarten Oversier
Aanmelden: ericenjohanna@gmail.com

Lezing: de tranen van onze voorouders

Maarten Oversier werkt inmiddels ruim 25 jaar als reïncarnatietherapeut en heeft daardoor ruime praktijkervaring opgedaan in het werken met ‘de tranen van onze voorouders’, waarover hij het boek met de titel ‘Bestaansrecht’ heeft geschreven:
Maarten heeft diverse leraren gehad, waaronder stamoudsten en medicijnmannen uit de Noord Amerikaanse en Canadese Indiaanse bevolking. Zij vooral hebben hem geleerd over het belang van het werken met de voorouders en het uitdragen van deze kennis in de huidige tijd van immense veranderingen. Maarten geeft al jaren lezingen en trainingen over deze onderwerpen in binnen en buitenland.

We leven in een zeer rationeel ingerichte maatschappij, waarin jammer genoeg weinig bekend is over hoe pijnlijke gebeurtenissen die zich in de voorgaande familiegeneraties hebben voorgedaan, doorwerken naar de volgende generatie. Vooral deze onwetendheid maakt dat we niet beseffen dat we allerlei sluimerende energieën meedragen uit onze families. Energieën die we kennen in emoties zoals verdriet, frustratie, boosheid, zwaarmoedigheid, uitzichtloosheid, verinnerlijkte schuldbelevenissen enzovoorts. Het is niet zo dat onze voorouders per definitie ‘de oorzaak’ zijn van deze zaken. Dat het echter nooit geuit of verwerkt werd, heeft tot gevolg dat het in de familie ‘opgeslagen’ is. Wie vervolgens incarneert in deze families, kiest er op een bepaald niveau voor om ook deze belastingen mee te nemen in meer of mindere mate. Daar zijn op ‘zielsniveau’ allerlei aanleidingen voor.

Deze lezing is bedoeld om meer besef en inzicht te creëren in deze samenhangen. Om te leren herkennen hoe zaken overgedragen worden en hoe wij daarmee kunnen omgaan.
Aanmelden: 0591-513355 of ericenjohanna@gmail.com

Gratis parkeren

Lees minder

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Toelichting: incl. koffie/thee.

Waar is het?

Wijkcentrum Angelslo
Statenweg 107
7824 CW EMMEN

€ 20,00