De Trochknaller

9 juni t/m 11 juni, Circuitpark 't Nauw in WONS

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Friestalig openluchtspektakel op de autocrossbaan. Alles in het leven van de jonge Ate Wouda moet wijken voor zijn grote passie; de autocross. Al zijn geld en vrije tijd steekt hij in zijn crossauto "De "Trochknaller". Ate heeft er alles voor over om zijn droom te verwezenlijken: winnen! En die dr...

Lees meer

Friestalig openluchtspektakel op de autocrossbaan.

Alles in het leven van de jonge Ate Wouda moet wijken voor zijn grote passie; de autocross. Al zijn geld en vrije tijd steekt hij in zijn crossauto "De "Trochknaller". Ate heeft er alles voor over om zijn droom te verwezenlijken: winnen! En die droom komt uit: Ate wint met zijn "Trochknaller" de ene na de andere prijs en wordt een begrip in de autocross wereld.

Maar, terwijl Ate op de crossbaan de grote winnaar is, speelt er zich thuis tussen hem en zijn vrouw Marrit een strijd af, die Ate niet kan winnen. Hij verliest door te kiezen voor de "Trochknaller", alles wat hem lief is.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Wesley, die als kleine jongen altijd met vader Ate naar de crossbaan ging, heeft dezelfde dromen als zijn vader destijds. Moeder Marrit houdt haar hart vast. Zal de liefde deze keer winnen van de passie, of zal de geschiedenis zich herhalen?

De "Trochknaller", een verhaal over liefde en passie. Over winnaars en verliezers...

Lees minder

Links

Data en tijden

do 9 juni 2022 : 20:30 - 22:30
vr 10 juni 2022 : 20:30 - 22:30
za 11 juni 2022 : 20:30 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : € 25.00
Kinderen : € 25.00 (t/m 18 jaar)

Waar is het?

Circuitpark 't Nauw
Weersterweg 33
8747 NR WONS