De Tsjûkemar by del

25 september, De Brette Hoarne in OOSTERZEE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Foto fietstocht langs de Tsjûkemar met een expositie, verhalenvertellers, muziek en het Skûtsje de Trije Doarpen . Op zondag 25 september organiseert stichting de Tsjûkemar- Kunst&Meer - een foto-fietstocht langs de Tsjûkemar met 4 verhalenvertellerslangs de route en een evenement op de Brette Hoan...

Lees meer

Foto fietstocht langs de Tsjûkemar met een expositie, verhalenvertellers, muziek en het Skûtsje de Trije Doarpen .

Op zondag 25 september organiseert stichting de Tsjûkemar- Kunst&Meer - een foto-fietstocht langs de Tsjûkemar met 4 verhalenvertellerslangs de route en een evenement op de Brette Hoanne in Oosterzee, tevens het start- en eindpunt van deze dag.

Hier zijn exposities ingericht; fotografie van Connie Kitschmann, tekeningen Ester IJssels, keramiek Karlijn Postma en dit alles omlijst met muziekoptredens.

Het programma start om 11.00 uur, flyers zijn verkrijgbaar. De Verhalenvertellers staan op nader te bepalen plekken rondom de Tsjûkemar. De verhalen worden aan groepjes fietsers verteld en duren ongeveer 7 - 10 minuten waarna men weer doorfietst naar de volgende halte. Dit gedeelte duurt tot 15.00 uur waarna zowel fietsers, bezoekers als verhalenvertellers samen komen op de Brette Hoanne waar men onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van muziek door Helga & Friends, een instrumentaal en vocaal muziekensemble. Het skûtsje De Trije Doarpen ligt voor de wal en is te bezichtigen. Om 17.00 wordt het evenement afgesloten door wethouder Remboud van Iddekinge van de Gemeente de Fryske Marren.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 25 september 2022 : 11:00 - 17:00

Toelichting: start tussen 11.00 en 11.30 uur

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

De Brette Hoarne
Molenweg 10
8536 TL OOSTERZEE

gratis