De Val van Chris Coubergh

18 november, Cultuurhuis De Klinker in WINSCHOTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Luisterthriller door ROSA. Een ambitieuze politie-inspecteur moet de identiteit achterhalen van een onherkenbaar verminkte vreemdeling. Wanneer hij het onderzoek tot een goed einde brengt heeft hij onbedoeld zijn huwelijk, vaderschap en leven in gevaar gebracht. Na twee succesvolle seizoenen van...

Lees meer

Luisterthriller door ROSA.

Een ambitieuze politie-inspecteur moet de identiteit achterhalen van een onherkenbaar verminkte vreemdeling. Wanneer hij het onderzoek tot een goed einde brengt heeft hij onbedoeld zijn huwelijk, vaderschap en leven in gevaar gebracht.

Na twee succesvolle seizoenen van De Deense Detective komt ROSA terug met een nieuwe luisterthriller. De Val van Chris Coubergh is een totaalervaring waar filmmuziek, podcast en hoorspel in het theater samenkomen. Het publiek is te gast in ROSA’s geluidenfabriek. Iedereen krijgt een draadloze hoofdtelefoon op, waardoor je letterlijk kopje onder gaat in een prachtig klinkend en meeslepend verhaal over grote politieambities en nog groter menselijk falen.

Welke geluiden maakt een plaats delict? Wat horen we in de buik van een zwangere vrouw? Hoe klinkt ons geweten? Met De Val van Chris Coubergh maakt ROSA een film-noir voor je oren; live in het theater. Terwijl de acteurs hun dialogen spelen, zie je ook hoe zij ter plekke de geluidseffecten maken én tegelijkertijd alle muziek live spelen. Het verhaal gaat via onze oren recht naar de verbeelding. Daar waar politie-inspecteur Chris Coubergh dag en nacht werkt aan de afronding van een slepend moordonderzoek. Hij wil naar huis om voor zijn zwangere vrouw te zorgen.

Dan spoelt een amper levende, onherkenbaar verminkte man aan in de havens van Amsterdam. Als de vreemdeling ontwaakt, begint die te praten over fouten in het moordonderzoek dat Chris Coubergh afrondt. Op de vooravond van zijn vaderschapsverlof dreigt Chris de controle over zijn hele leven te verliezen. In die veelstemmige chaos probeert Chris zijn huwelijk en zijn baan te redden, maar komt steeds dichter bij de afgrond van zijn bestaan. In een eindregie van Ria Marks brengt ROSA een ode aan hedendaagse thrillers, het oude hoorspel-ambacht en aan de kunst van het luisteren naar diep verborgen geheimen.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 18 november 2021 : 20:15 - 21:45

Prijzen

Volwassenen : € 16.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Cultuurhuis De Klinker
Mr. D.U. Stikkerlaan 251
9675 DG WINSCHOTEN
0597 700270
www.indeklinker.nl
info@indeklinker.nl

€ 16,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader