De verbinding en waterwerken

15 juni t/m 31 augustus, Kunsthuis De Woage in HOLLANDSCHEVELD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Deze keer is er in Kunsthuis ‘De Woage’ een expositie van Elise ‘d Hont en Koosje Zomer. Elise en Koosje kennen elkaar van de opleiding aan de Klassieke Academie in Groningen.Elise volgde de opleiding tot beeldhouwer en Koosje volgde de schildersopeiding. In 2020 hebben Elise en Koosje op uitnodig...

Lees meer

Deze keer is er in Kunsthuis ‘De Woage’ een expositie van Elise ‘d Hont en Koosje Zomer.

Elise en Koosje kennen elkaar van de opleiding aan de Klassieke Academie in Groningen.Elise volgde de opleiding tot beeldhouwer en Koosje volgde de schildersopeiding.

In 2020 hebben Elise en Koosje op uitnodiging van de Haagse Kunstkring in Den Haag samengewerkt aan het project “De Verbinding”.Het doel hiervan was dat kunstenaars zouden samenwerken en elkaar wederzijds beinvloeden.

Na de tentoonstelling in Den Haag is het resultaat hiervan nu te zien in Kunsthuis ‘De Woage’ Het beeld van de kleinzoon van Koosje was onderdeel van het project ‘De Verbinding’ Maar nog niet in brons gegoten tijdens de expositie in Den Haag. Dat beeld is nu in volle glorie aanwezig.

De expo 'Waterwerken' is een serie schilderijen en enkele sculpturen over de invloed van water op het landschap en de waterwegen

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 24 augustus 2022 : 13:00 - 17:00
wo 31 augustus 2022 : 13:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Kunsthuis De Woage
Riegshoogtendijk 184 184
7913 TD HOLLANDSCHEVELD
06 81670253
www.koosjezomer.nl