De verjaardag van Sinterklaas

27 november, Cultuurhuis De Klinker in WINSCHOTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kindertheater. Er is er een jarig, hiep hiep hoera…. De pieten willen Sinterklaas verrassen met een groot feest en dit mag Sinterklaas natuurlijk niet weten. Ze zijn erg druk met alle voorbereidingen en gelukkig weet Regelpiet precies hoe het moet. Cadeautjes, een super lekkere taart, ballonen, sli...

Lees meer

Kindertheater.

Er is er een jarig, hiep hiep hoera…. De pieten willen Sinterklaas verrassen met een groot feest en dit mag Sinterklaas natuurlijk niet weten. Ze zijn erg druk met alle voorbereidingen en gelukkig weet Regelpiet precies hoe het moet. Cadeautjes, een super lekkere taart, ballonen, slingers en natuurlijk héél véél pepernoten. Het is een grote verrassing voor de Sint. Daarom moet alles wel geheim blijven. Zal een piet het verklappen of komt Sinterklaas er zelf achter?

Ondertussen denkt Sinterklaas zelf ook na over zijn verjaardag en vraagt zich af of de pieten alles wel onder controle hebben. We hopen dat samen met de hulp van de kinderen alles toch nog goed komt en dat sinterklaas een leuk verjaardagsfeest heeft. Een leuke familievoorstelling met in de hoofdrol: Sinterklaas, Pieten en de Kinderen.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 13:00 - 14:00
zo 27 november 2022 : 15:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 7.50
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 7.50 (1 t/m 18 jaar )

Waar is het?

Cultuurhuis De Klinker
Mr. D.U. Stikkerlaan 251
9675 DG WINSCHOTEN
0597 700270
www.indeklinker.nl
info@indeklinker.nl

€ 7,50