geannuleerd

De Wildernis

16 oktober, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziektheater door Wende Snijders, Toneelgroep Oostpool en het Nederlands Kamerkoor. Muziek, visueel design en spektakel versmelten tot een multidisciplinaire show. Met haar eigenzinnige ideeën en voortdurende topkwaliteit legt Wende de lat steeds hoger en dat maakt haar tot een van de meest opzien...

Lees meer

Muziektheater door Wende Snijders, Toneelgroep Oostpool en het Nederlands Kamerkoor. Muziek, visueel design en spektakel versmelten tot een multidisciplinaire show.

Met haar eigenzinnige ideeën en voortdurende topkwaliteit legt Wende de lat steeds hoger en dat maakt haar tot een van de meest opzienbarende artiesten van Nederland. Na haar bejubelde voorstelling ‘MENS’ presenteert ze de volledig Nederlandstalige show ‘De Wildernis’. In samenwerking met Toneelgroep Oostpool, het Nederlands Kamerkoor en een (inter)nationaal artistiek team gaat Wende op zoek naar de wildernis in onszelf en de wereld buiten. Met passie voor verhalen en vernieuwing versmelt Wende muziek, visueel design en spektakel tot een multidisciplinaire show, waarin ze vertaalt wat tussen hart en onderbuik woont.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 16 oktober 2022 : vanaf 20:15

Toelichting: verplaatst vanaf 29 januari

Prijzen

Volwassenen : € 30.50

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl