Def Americans - Johnny Cash - God, love & murder

28 oktober, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziek Def Americans Johnny Cash tribute is terug! Ze verkopen al jarenlang ieder concert uit in Hoogeveen en ze zijn terug! Somber en prachtig tegelijk, dat kan The Man in Black als geen ander. Def Americans volgt de grootmeester in zijn voetsporen door een muzikaal landschap doorspekt van traditi...

Lees meer

Muziek

Def Americans Johnny Cash tribute is terug!
Ze verkopen al jarenlang ieder concert uit in Hoogeveen en ze zijn terug! Somber en prachtig tegelijk, dat kan The Man in Black als geen ander. Def Americans volgt de grootmeester in zijn voetsporen door een muzikaal landschap doorspekt van tradities.

Je kunt de muzikale thema’s van countryheld Johnny Cash niet omschrijven als zoetsappig of licht. Er is zelfs een serie verzamelplaten van zijn American Recordings periode samengesteld rondom de onderwerpen God, love & murder.

Dat betekent sombere murder ballads, godvrezende traditionals en tranentrekkers over stervende cowboys en mannen die alle hoop zijn verloren. Def Americans Johnny Cash tribute brengt deze songs perfect in balans met de springerige Johnny & June liefdesduetten en uitbundige gospels.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 28 oktober 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 19.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 19,50