geannuleerd

Def Americans - Johnny Cash - God, Love & Murder

12 november, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De thematiek in de muziek van countryheld Johnny Cash is niet bepaald zoetsappig of licht te noemen. Met name de thema’s God, Love & Murder worden vaak zo breed uitgemeten in de muziek van 'The Man In Black' dat er een serie verzamelplaten van kon worden samengesteld in zijn American Recordings pe...

Lees meer

De thematiek in de muziek van countryheld Johnny Cash is niet bepaald zoetsappig of licht te noemen.

Met name de thema’s God, Love & Murder worden vaak zo breed uitgemeten in de muziek van 'The Man In Black' dat er een serie verzamelplaten van kon worden samengesteld in zijn American Recordings periode.

Sombere murderballads, godvrezende traditionals, tranentrekkers over stervende cowboys en mannen die alle hoop zijn verloren worden keurig in balans gebracht met springerige 'Johnny & June' liefdesduetten en uitbundige gospels die hun oorsprong vonden op de katoenvelden van het zuiden van de VS.

Volg samen met Def Americans Johnny Cash tribute de grootmeester in zijn voetsporen door het muzikaal landschap doorspekt van tradities, nergens zo somber en prachtig tegelijk als bij The Man In Black.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 12 november 2022 : 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 23.50

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl

€ 23,50