Delta Piano Trio

17 oktober, Laurentiuskerk (NH Kerk) in KIMSWERD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Sinds haar laatste optreden in 2017 in de Laurentiuskerk te Kimswerd heeft het Delta Piano Trio ook internationaal furore gemaakt. Sinds dat jaar werd er opgetreden in o.a. China, Zuid-Korea, de V.S., in Rusland en in tal van Europese landen. Ook werden twee CD's gemaakt en was men vaak op de Nede...

Lees meer

Sinds haar laatste optreden in 2017 in de Laurentiuskerk te Kimswerd heeft het Delta Piano Trio ook internationaal furore gemaakt. Sinds dat jaar werd er opgetreden in o.a. China, Zuid-Korea, de V.S., in Rusland en in tal van Europese landen.

Ook werden twee CD's gemaakt en was men vaak op de Nederlandse tv te zien en horen. Het in 2013 te Salzburg opgerichte Trio behaalde vele prijzen op concoursen, o.a. in Vilnius (Litouwen), Italië Zwitserland en Nederland. Zeer onlangs werd aan het Trio de prestigieuze Anton Kersjesprijs uitgereikt, en zeer hoge onderscheiding.

Het Delta Piano Trio bestaat uit Vera Kooper (piano), Irene Enzlin (cello) en Gerard Spronk (viool). Met steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds maakte het Trio een speciaal concertprogramma in de vorm van een salonconcert. Er wordt in verschillende bezettingen gespeeld: solo, duo en trio.in composities van Bach, Beethoven, Dvorak en Biber. Een spannend en intiem concert in verbondenheid, troost en schoonheid.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 17 oktober 2021 : 15:30 - 16:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00
CJP : € 5.00 € 5.00

Voorverkoop: Via website www.laurentiuskerkkimswerd.nl.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Laurentiuskerk (NH Kerk)
Greate Pierwei 11
8821 LV KIMSWERD

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader