Detour - Graduation Show

19 juni t/m 24 juni, De Oude Suikerfabriek in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Eindexamententoonstelling met afgestudeerde bachelor- en masterstudenten van Academie Minerva in de Voormalige Suikerfabriek Met omwegen en sluiproutes, van de gebaande paden af en op eigenzinnige wijze hebben de bachelor- en masterstudenten van Academie Minerva (Hanzehogeschool Groningen) de afgel...

Lees meer

Eindexamententoonstelling met afgestudeerde bachelor- en masterstudenten van Academie Minerva in de Voormalige Suikerfabriek

Met omwegen en sluiproutes, van de gebaande paden af en op eigenzinnige wijze hebben de bachelor- en masterstudenten van Academie Minerva (Hanzehogeschool Groningen) de afgelopen jaren hun studie doorlopen.

Nu studeren zij af en tonen van 19 t/m 24 juni hun werk in een omvangrijke tentoonstelling op het terrein van de Voormalige Suikerfabriek in Groningen. Van buitenruimte tot balzaal, de industriële setting van de oude fabriek wordt gebruikt om de meest uiteenlopende kunstpraktijken te tonen. DETOUR laat met 175 afgestudeerde autonome kunstenaars, vormgevers en kunstdocenten de grote reikwijdte en impact van kunst zien.

In samenwerking met NP3 tonen de masterstudenten van het Frank Mohr Institute (FMI) hun werk op het suikerterrein in zowel het grote fabriekspand als bij MOBi (locatie van NP3). Met deze tentoonstelling sluiten de masters Painting en MADtech hun tweejarige onderzoek af door hun eindexamenwerken te presenteren aan het publiek.

Boek een tijdslot
De tentoonstelling is opgedeeld in drie delen; (1) Suikerfabriek Begane Grond, (2) Suikerfabriek 1e verdieping en NP3 | MOBi. Per deel is het mogelijk een tijdslot van 1,5 uur te reserveren. Binnen dit tijdslot kun je dit deel van de tentoonstelling bezoeken. Wil je een ander deel ook bezoeken? Dan reserveer je een tweede (of zelfs derde) tijdslot via https://graduationshow-detour.eventbrite.nl

Programma
We openen de tentoonstelling op zaterdag 19 juni om 12.00 uur online met de lancering van een openingsvideo. Deze zal te zien zijn op onze website. Wil je hem direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Na de opening zullen we verschillende activiteiten organiseren, die zowel ter plaatse als online te volgen zijn. Bijvoorbeeld de prijsuitreiking van onze academieprijzen én het Reisma van den Burg stipendium. Meer informatie hierover volgt zodra het programma bekend is.

Bezoek de online tentoonstelling
Gelijktijdig met de fysieke tentoonstelling op het Suikerterrein, opent ook de online tentoonstelling op www.academieminerva.nl. Daar kun je virtueel door de Suikerfabriek lopen door middel van een 360 graden tour. Daarnaast vind je informatie over alle afstuderende studenten op hun eigen pagina en kun je de digitale catalogus doorbladeren.

Meer weten?
Op www.academieminerva.nl staat de meest actuele informatie. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief en zo altijd direct het laatste nieuws in de mailbox ontvangen.

Lees minder

Links

Data en tijden

zaterdag 19 juni 2021 t/m donderdag 24 juni 2021

zondag : 12:00-21:00
maandag : 12:00-21:00
dinsdag : 12:00-21:00
woensdag : 12:00-21:00
donderdag : 12:00-21:00
zaterdag : 12:00-21:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: het is noodzakelijk een tijdslot te reserveren. Ga naar www.academieminerva.nl voor de laatste informatie.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Oude Suikerfabriek
Suikerlaan 20 20
9743 DA GRONINGEN

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader