Diamanten der Volksmusik

5 november, Cultuurhuis De Klinker in WINSCHOTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met Bata Illic, Acarina, Michel Wolsink, Peter Rulof en Sanny - Die Stimme der Berge. Al 6 jaar lang treden de "Diamanten der Volksmusik" op in diverse steden met grote namen uit de Duitse volks- en Schlagermuziek. Peter Rulof, Michel Wolsink en Stefan Santjer hebben de sterren uit het veld goed in...

Lees meer

Met Bata Illic, Acarina, Michel Wolsink, Peter Rulof en Sanny - Die Stimme der Berge.

Al 6 jaar lang treden de "Diamanten der Volksmusik" op in diverse steden met grote namen uit de Duitse volks- en Schlagermuziek. Peter Rulof, Michel Wolsink en Stefan Santjer hebben de sterren uit het veld goed in de gaten gehouden en verheugen zich dit jaar in het bijzonder op het internationale programma.

Zo komt zanger en entertainer Bata Illic, bekend van zijn hit 'Michaela' zijn hits ten gehore brengen. Ook de bekende Oostenrijkse zangeres Acarina zal met haar charme en mooie stem het publiek in vervoering brengen.

Naast de gastartiesten maken Michel Wolsink uit Braamt en Peter Rulof uit Dinxperlo, onderdeel uit van het vaste programma. Beiden zullen zij evergreens en eigen nummers zingen en entertainen hiermee vakkundig het publiek.

Ook Sanny – Die Stimme der Berge (The Voice of the Mountains) zal het publiek vermaken met zijn mooie liedjes. "Diamanten der Volksmusik" belooft een muzikale reis en sfeervolle show te worden met bekende nummers!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 5 november 2022 : 14:30 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 28.50

Waar is het?

Cultuurhuis De Klinker
Mr. D.U. Stikkerlaan 251
9675 DG WINSCHOTEN
0597 700270
www.indeklinker.nl
info@indeklinker.nl

€ 28,50