Dichtbij

8 april t/m 28 mei, Kunstpunt Groningen (voorheen CBK Groningen) in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De expositie 'Dichtbij' toont de kleurrijke schilderijen van kunstenares Marianne Brouwer, op de grens van abstract en figuratief. Van 8 april t/m 28 mei is in Kunstpunt Groningen het nieuwste werk van Marianne Brouwer te zien. De solopresentatie 'Dichtbij' toont haar kleurrijke schilderijen waarin...

Lees meer

De expositie 'Dichtbij' toont de kleurrijke schilderijen van kunstenares Marianne Brouwer, op de grens van abstract en figuratief.

Van 8 april t/m 28 mei is in Kunstpunt Groningen het nieuwste werk van Marianne Brouwer te zien. De solopresentatie 'Dichtbij' toont haar kleurrijke schilderijen waarin ze de grens opzoekt tussen abstract en figuratief. Inspiratie voor haar meest recente werk vond ze vooral op plekken waar mens en natuur samenkomen, zoals het Stadspark en haar plantenrijke atelier bij zwembad de Papiermolen. Geen grootse taferelen, maar wel de schoonheid van het alledaagse.

Brouwer start vaak met een schets die ze met stiften op het doek zet. Daarna gaat ze schilderen volgens het principe van proberen en bijsturen: terwijl ze bezig is merkt ze waar ze naartoe wil, hoe ze de verf wil gebruiken, welke kleuren goed passen en hoe de compositie moet worden. Zo ontstaat al schilderend het nieuwe werk. Haar schilderijen zijn kleurrijk en het schilderplezier spat ervanaf.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 26 mei 2022 : 12:00 - 17:00
vr 27 mei 2022 : 12:00 - 17:00
za 28 mei 2022 : 12:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Kunstpunt Groningen (voorheen CBK Groningen)
Trompsingel 27a
9724 DA GRONINGEN
050 3171707
www.kunstpuntgroningen.nl
info@kunstpuntgroningen.nl