Die Dorfplatz Musikanten

27 november, Restaurant 't Witte Huis in DONKERBROEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Die “Dorfplatz Musikanten” is een hechte, gezellige groep muzikanten van plm 20 personen. Wij spelen hoofdzakelijk Böhmische Muziek, dat is Tsjechische volksmuziek uit het noorden van Tsjechië, met een wat gemoedelijke speelstijl. Dit in tegenstelling tot de Moravische muziek, waarbij het tempo wat ...

Lees meer

Die “Dorfplatz Musikanten” is een hechte, gezellige groep muzikanten van plm 20 personen. Wij spelen hoofdzakelijk Böhmische Muziek, dat is Tsjechische volksmuziek uit het noorden van Tsjechië, met een wat gemoedelijke speelstijl. Dit in tegenstelling tot de Moravische muziek, waarbij het tempo wat hoger ligt en de speelstijl wat feller.

Ernst Mosch maakte de op Böhmische muziek gebaseerde Egerländer “sound” erg bekend in Duitsland. “Die Dorfplatz Musikanten” hebben ook enkele nummers van Ernst Mosch op het repertoire staan. Verder spelen wij polka’s, walsen, marsen, solistische werken en nummers met zang.

“Die Dorfplatz Musikanten” is een echt regio orkest. De leden komen uit de vier noordelijke provincies: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel! De bezetting is compleet en volledig,en met een eigen zangduo.

Die Dorfplatz Musikanten is een druk bezet orkest. Gemiddeld heeft de kapel zo’n 10 tot 12 optredens per jaar, variërend van spelen in een verzorgingstehuis tot optredens op braderieën, markten, en eigen concerten. De bijzondere concerten staan garant voor veel gezelligheid, vrolijkheid en plezier. Voor de echte liefhebber van deze muzieksoort een niet te missen kans! Wij hopen u daarom ook van harte te kunnen begroeten bij een van onze optredens of concerten. Tot dan!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 14:30 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 8.00

Waar is het?

Restaurant 't Witte Huis
Geert Wolter Smitweg 20
8435 WG DONKERBROEK
0516 491288
http://www.restauranthetwittehuis.nl
info@restauranthetwittehuis.nl